Fotogalerie 2007 / 2008

lyžák 2008

 

 

 

fotogalerie
 
Lyžák 2008
 
» zpět na "FOTOGALERIE"
 
 
 
 
 
Fotogalerie
» školní rok 2005 / 2006
» školní rok 2006 / 2007

 

 

 

 

 

LYŽAŘSKÝ VÝCVIK 2008

 

Od neděle 2.3. do pátku 7.3. se konal pro žáky ZŠ Mozaika každoroční lyžařský výcvik. Před odjezdem se nám velmi bouřilo počasí a my do poslední chvíle nevěděli, zda vichřice nezpůsobí takové škody, díky kterým bychom museli zůstat doma. Nakonec se však přírodní živly umoudřily a my mohli vyrazit. Týden jsme trávili v Jedlové na chatě Start. Ubytování bylo velmi příjemné. O naše hladové žaludky se starala paní Švejdová, maminka pana učitele Jirky. Vařila samá výborná jídla. Ještě, že jsme měli dostatek pohybu a nepřijeli domů o dvacet kilo těžší.

 

Na lyžích jsme strávili celkem dvě dopoledne, potom už nám sníh moc nepřál. První dopoledne jsme museli čelit dlouhé frontě a druhé dopoledne sedačce, která neměla zrovna nejpříjemnější obsluhu. Ale poradili jsme si s obojím.

 

Když jsme nelyžovali, chodili jsme na procházky po okolí. Cestu z chaty do Deštného bychom dokázali jít snad i poslepu. Jedno odpoledne jsme se vyblbli v tělocvičně deštenské školy. Kluci hráli floorball, holky cvičily na kruzích a skákaly na trampolíně. Další den jsme se šli pro změnu zchladit do bazénu.

 

Po večerech jsme s oblibou hráli "židličkovanou" a další soutěže. V úterý nás zklamala technika, proto jsme místo plánované diskotéky trávili večer při kytaře. I tak jsme si to užili a někteří z nás při zpěvu dokázali i tancovat. Středeční večer patřil karnevalovému reji a hrám.

 

Na žáky druhého stupně čekal den před odjezdem domů úžasný zážitek. Poznali pana učitele Jirku i z jiné stránky. Navštívili představení Titanik ochotnického spolku Kačenka. Pan učitel hrál maďarského grófa. Jeho repliky si děti opakovaly celou cestu k chatě a ráno ještě během snídaně.

 

Do Rychnova jsme v pátek dorazili v plném počtu, bez jakýchkoliv zlomenin a vážnějších úrazů. Lyžařský výcvik se opravdu vydařil a my máme na co vzpomínat.

 

Mgr. Jana Schovánková, učitelka 2.stupně

 

 

Zde si můžete prohlédnout fotogalerii z této akce.

 

 

 

y  nahoru

 

 

ZŠ MOZAIKA, o.p.s., U Stadionu 1166, 516 01  Rychnov nad Kněžnou | GSM: +420 739 007 826 | E-mail: info@zsmozaika.info

Mapa stránek | Copyright © 2000-2006 ZŠ Mozaika, o.p.s. | Created by HJ Press